hír

"...De a Léleknek gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség.  Az ilyenek ellen nincs törvény."   Gal 5:22-23
 
FacebookGoogle bookmarkTwitter

Nagy izgalommal vártuk december 13-át, amikor is sor került a gyülekezetünk által meghirdetett képzőművészeti pályázat képeiből készült kiállítás megnyitására és az eredményhirdetésre.

Két hónappal korábban néhányan úgy gondoltuk, hogy a karácsonyi ünnepre készülve lehetőséget adunk gyerekeknek arra, hogy rajzokban, festményekben kifejezhessék mindazt, amit a szeretetről gondolnak.

35 gyermek munkája érkezett hozzánk, akik változatos technikával, szép és különleges képekkel örvendeztettek meg bennünket. A versenyt három korcsoportban, 6-14 éves korig hirdettük meg.

A zsűrizésben nagy segítségünkre volt Kissné Brezcek Margit, a Hubay Jenő Zeneiskola képzőművészeti szakágának tanára, aki a díjak átadásakor szakmailag is értékelte a rajzokat.

Minden résztvevőt oklevéllel és egy kis édességgel jutalmaztunk, a korcsoportonkénti első három helyezettet pedig rajzeszközökkel ajándékoztuk meg.

A délután bábjátékkal folytatódott, majd közösen énekeltünk néhány karácsonyi éneket, és akinek volt kedve még maradhatott egy kis játékra és kézműves foglalkozásra.

Úgy érzem, hogy ezen a délutánon mindannyian egy szép élménnyel lettünk gazdagabbak, ahol figyelmünket, szíveinket Isten felé is fordíthattuk, aki Ő maga a szeretet.

 Smile     
Anikó néni

Képek itt            Díjazott rajzok

 
 
 
 
 
 

Ma 2024. június 17, hétfő, Laura, Alida és Alina napja van.