hír

" A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt, nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal; Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.  A szeretet soha el nem fogy. "  Kor I. 13:4-8
 
FacebookGoogle bookmarkTwitter

           Áldott hálaadó napunk volt az elmúlt vasárnapon, Rákospalotán. Újból átélhettük, hogy milyen felemelő, helyreállító és megerősítő, amikor előszámláljuk életünk rövidebb-hosszabb idejének eseményeiben azt a sok kincset, amit Isten nekünk adott érdemtelenül, ingyen kegyelméből.

 

          Különösen sokat jelentett nekünk - az elődeinkre való emlékezés az imaházmegnyitás 75. évfordulója kapcsán - az a hit ami a nehéz gazdasági helyzetben is bátorította az akkori gyülekezeti tagokat, hogy merjék vállalni az építkezést. Isten velük volt, hitüket látható módon is igazolta, mert egy év alatt megépült az imaház, külső anyagi segítség nélkül.

          Megerősödhettünk abban, hogy ma sem kell mást tennünk, mint önmagunkat teljesen Isten szolgálatára oda szánni és végezni azt, amire Ő indít, készséggel és örömmel!

 

Szeretettel: Szabó István és felesége, Kornélia

 
 
 
 
 

Ma 2024. június 17, hétfő, Laura, Alida és Alina napja van.