FacebookGoogle bookmarkTwitter

Nagy izgalommal vártuk december 13-át, amikor is sor került a gyülekezetünk által meghirdetett képzőművészeti pályázat képeiből készült kiállítás megnyitására és az eredményhirdetésre.

Két hónappal korábban néhányan úgy gondoltuk, hogy a karácsonyi ünnepre készülve lehetőséget adunk gyerekeknek arra, hogy rajzokban, festményekben kifejezhessék mindazt, amit a szeretetről gondolnak.

35 gyermek munkája érkezett hozzánk, akik változatos technikával, szép és különleges képekkel örvendeztettek meg bennünket. A versenyt három korcsoportban, 6-14 éves korig hirdettük meg.

A zsűrizésben nagy segítségünkre volt Kissné Brezcek Margit, a Hubay Jenő Zeneiskola képzőművészeti szakágának tanára, aki a díjak átadásakor szakmailag is értékelte a rajzokat.

Minden résztvevőt oklevéllel és egy kis édességgel jutalmaztunk, a korcsoportonkénti első három helyezettet pedig rajzeszközökkel ajándékoztuk meg.

A délután bábjátékkal folytatódott, majd közösen énekeltünk néhány karácsonyi éneket, és akinek volt kedve még maradhatott egy kis játékra és kézműves foglalkozásra.

Úgy érzem, hogy ezen a délutánon mindannyian egy szép élménnyel lettünk gazdagabbak, ahol figyelmünket, szíveinket Isten felé is fordíthattuk, aki Ő maga a szeretet.

 Smile     
Anikó néni

Képek itt            Díjazott rajzok

 
 

Kegyelem Alapítvány

Hirdetés
Kérdések

Azt mondod:

„Ez lehetetlen.”

 

 Isten azt mondja:

„Ami lehetetlen az embernek, az Istennek lehetséges.” Lukács 18:27

további kérdések . . .

Impresszum

BP-Rákospalotai Baptista Gyülekezet

1152 Budapest, Kinizsi utca 86.

Tel: +36/1-608-10-97

Lelkipásztor: Nagy Sándor

Tel: +36/20-886-2223

e-mail: falusi.lelkesz@gmail.com

számlaszám:
Otpbank
11715007-20435545

Magyarországi Baptista Egyház
Technikai szám:
0286

Látogatók száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa198
mod_vvisit_counterTegnap180
mod_vvisit_counterEzen a héten511
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4622
mod_vvisit_counterÖsszesen904340

Jelenleg böngész

Oldalainkat 133 vendég böngészi
 
 
 
 

Ma 2018. február 21, szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.