FacebookGoogle bookmarkTwitter

asztal2017Gyülekezetünk tagsága és vezetése úgy látta korábban, hogy szükségünk van egymást jobban megismerni, ezért március 19-t erre választottuk.

A napot imaórával kezdtük, majd az istentiszteletet a Vass házaspár köszöntése nyitotta meg. Ezt követően énekkel- zenével és versekkel, illetve bizonyságtétellel folytattuk együttlétünket. Az igehirdetésben lelkipásztorunk,

Nagy Sándor a küldetésünkről és arról beszélt hozzánk a Róma 1,16 alapján, hogy az Örömhír, Isten ereje számunkra, amely képes megmenteni bárkit aki elfogadja üzenetét. Isten pedig nem vár mást tőlünk, mint önmagunk odaszánását szégyenkezés nélkül, örömmel.

A lelki táplálék után bőséges ebéd várt ránk, amelyet a gyülekezet nőtestvérei készítettek számunkra. Ennyi mindent látva, nekem az a sok munka és előkészület jutott eszembe, amit önfeláldozó módon szolgálva készítették nőtestvéreink. Az étkezés melletti beszélgetések, majd a közös játék és ezt követően a lelkipásztorunk által vezetett irányított beszélgetés is azt célozta, hogy még jobban megismerjük egymást, és a másik gondolatait a gyülekezet fejlődésével, és az ebben játszott egyéni szerepünkkel kapcsolatban.

Olyan jó, hogy annyira sokféleségünk ellenére békességben és szeretetben tudtunk/tudunk beszélgetni azokról a dolgokról, amelyek fontosak számunkra!

A nap végén úgy gondolom, mindannyian azzal az érzéssel mentünk haza, hogy a sok előkészület és munka nem veszett kárba, érdemes volt ezt a napot a közösségünk építésére szánni! 

 

Kegyelem Alapítvány

Hirdetés
Kérdések

Azt mondod:

„Ez lehetetlen.”

 

 Isten azt mondja:

„Ami lehetetlen az embernek, az Istennek lehetséges.” Lukács 18:27

további kérdések . . .

Impresszum

BP-Rákospalotai Baptista Gyülekezet

1152 Budapest, Kinizsi utca 86.

Tel: +36/1-608-10-97

Lelkipásztor: Nagy Sándor

Tel: +36/20-886-2223

e-mail: falusi.lelkesz@gmail.com

számlaszám:
Otpbank
11715007-20435545

Magyarországi Baptista Egyház
Technikai szám:
0286

Látogatók száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa200
mod_vvisit_counterTegnap180
mod_vvisit_counterEzen a héten513
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4624
mod_vvisit_counterÖsszesen904342

Jelenleg böngész

Oldalainkat 78 vendég böngészi
 
 
 
 

Ma 2018. február 21, szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.