FacebookGoogle bookmarkTwitter

RP2015-02-08Egy csodálatos esemény részesei lehettek azok, akik 2015.február 8.-án vasárnap délelőtt gyülekezetünkbe látogattak. Székely Ferenc és felesége Angéla testvéreink kisgyermekének, Székely Biankának a bemutatását láthatták. Az édes kis csöppség Apukája védő-óvó kezeiben pihent, ásítozott és hallgatta, ami körülötte történik. Nem volt tudatában annak, hogy mi is folyik körülötte, pedig a nagy esemény sztárja éppen ő volt. Őt ünnepeltük, Neki örültünk mindannyian.

Ahogy a büszke édesapát néztem, aki óvatosan, minden mozdulatára figyelve tartotta a kicsi Biankát eszembe jutott, mennyire figyel ránk és védelmez minket is Mennyei Atyánk! Nála sem kell félnünk attól, hogy leejtene, vagy kiesnénk figyelme sugarából, vagy elfelejtkezne rólunk! Mi ugyanúgy az Ő szeme-fénye vagyunk, mint ahogyan Feri és Angéla testvérünk számára ez a kicsi kisleány az.

Az Úr Jézus Krisztus mondja, hogy hatalmas öröm van a mennyben egyetlen bűnös megtérésén, vagyis azon, amikor egy új élet veszi kezdetét. Ez az alkalom is erre emlékeztetett minket.

Isten és az Ő angyalai és itt a földön a gyülekezet is, akik testvérként örülünk az újonnan érkezőnek, boldogan látjuk, tele reménnyel az új élet indulását.

Nagy Sándor lelkipásztor testvérünk a Bírák könyve 5. rész 31. versével köszöntötte a pici érkezését: „De akik Téged szeretnek, tündököljenek, mint a kelő nap az ő erejében.”

Ezzel a kívánsággal a szívünkben, imádságban adtunk hátát Istennek ezért a kis gyermekért és örültünk boldog szüleivel együtt.

 

Kegyelem Alapítvány

Hirdetés
Kérdések

Azt mondod:

„Ez lehetetlen.”

 

 Isten azt mondja:

„Ami lehetetlen az embernek, az Istennek lehetséges.” Lukács 18:27

további kérdések . . .

Impresszum

BP-Rákospalotai Baptista Gyülekezet

1152 Budapest, Kinizsi utca 86.

Tel: +36/1-608-10-97

Lelkipásztor: Nagy Sándor

Tel: +36/20-886-2223

e-mail: falusi.lelkesz@gmail.com

számlaszám:
Otpbank
11715007-20435545

Magyarországi Baptista Egyház
Technikai szám:
0286

Látogatók száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa198
mod_vvisit_counterTegnap180
mod_vvisit_counterEzen a héten511
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4622
mod_vvisit_counterÖsszesen904340

Jelenleg böngész

Oldalainkat 71 vendég böngészi
 
 
 
 

Ma 2018. február 21, szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.