FacebookGoogle bookmarkTwitter

     Március első vasárnapján gyülekezetünkben sok szép és örömteli eseményben volt részünk. Ezen a napon úrvacsorát vehettünk. Ez mindig nagy öröm számomra, mikor megújíthatjuk a szövetséget Istennel és testvéreinkkel.
A másik nagy öröm volt számomra, hogy gyülekezetünk létszámban is gyarapodott. Az egyik kedves testvérnőnk már gyerekkorában döntött Krisztus mellett, de a házasság és más földi dolgok eltérítették. Most vissza talált Istenhez és a gyülekezethez. A szülei is a mi gyülekezetünk szeretett tagjai voltak éveken át. Majd egy kedves házaspár kérte a gyülekezetet, hogy fogadjuk be őket. Ők egy másik gyülekezet tagjai voltak, de különböző okok miatt – pl.: mert rövid sétára laknak tőlünk – úgy döntöttek nálunk szeretnék az Urat szolgálni és itt szeretnének lelki táplálékhoz is jutni. Mindannyiukat nagy szeretettel fogadtuk soraink közé. Ezek után folytattuk az együttlétünket a fehér asztal mellett. Sok finom süteményt hoztak a testvérek, a fiatalok pedig gondoskodtak megfelelő pizza mennyiségről. Azt hiszem ezen a napon senki nem éhezett, bőséges lelki, szellemi és fizikai eledelben volt részünk. Hála ezért Istenünknek és a testvéreknek, hogy fiatalok, gyermekek és idősek egyetértésbe és szeretetben tölthettük az imaházunkban ezt a napot.

KÉPEK AZ ALKALOMRÓL

 

Kegyelem Alapítvány

Hirdetés
Kérdések

Azt mondod:

„Ez lehetetlen.”

 

 Isten azt mondja:

„Ami lehetetlen az embernek, az Istennek lehetséges.” Lukács 18:27

további kérdések . . .

Impresszum

BP-Rákospalotai Baptista Gyülekezet

1152 Budapest, Kinizsi utca 86.

Tel: +36/1-608-10-97

Lelkipásztor: Nagy Sándor

Tel: +36/20-886-2223

e-mail: falusi.lelkesz@gmail.com

számlaszám:
Otpbank
11715007-20435545

Magyarországi Baptista Egyház
Technikai szám:
0286

Látogatók száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa198
mod_vvisit_counterTegnap180
mod_vvisit_counterEzen a héten511
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4622
mod_vvisit_counterÖsszesen904340

Jelenleg böngész

Oldalainkat 110 vendég böngészi
 
 
 
 

Ma 2018. február 21, szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.